Notícies

La TTP atorga tres Beques de Creació

L’Associació professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP) ha atorgat tres Beques de Creació per tal de donar suport i potenciar la incorporació d’una persona professional externa de perfil artístic dins del procés de creació d’un espectacle.

Els projectes guanyadors

  • La Guilla Teatre, per a la contractació de l’Esther Cabacés qui realitzarà la direcció artística de l’espectacle ‘Bruixanteris’. Per fer un pas endavant en la incorporació d’una directora externa quan fins ara era un rol que assumia la mateixa companyia. 
  • Tombs Creatius, per a la contractació del Ramon Molins per la direcció d’interpretació de l’espectacle ‘Joc de fades’. Per incorporar el component teatral a les instal·lacions participatives d’autor apostant per una direcció d’interpretació externa. 
  • Bàcum Produccions, per a la contractació de Jordi Salvadó com a dissenyador de l’espai sonor de l’espectacle ‘Remembere’. Per l’aposta que fa en la incorporació d’un professional per dissenyar l’espai sonor, no pensat com la creació d’una peça musical sinó perquè el so formi part de la dramatúrgia del mateix espectacle. 

Els finalistes han estat escollits a través d’una comissió de valoració formada per 5 persones representants de diverses companyies membres de la TTP que no s’han presentat a la convocatòria. Després de reunir-se, la comissió ha volgut ‘destacar la diversitat de propostes presentades, per la varietat de les temàtiques i disciplines dels espectacles, així com l’elevat nivell de les propostes rebudes i la dificultat que ha tingut aquesta comissió per arribar a concretar els tres projectes guanyadors. Us felicitem i agraïm a tots i totes que us hi hàgiu presentat‘.

Cada Beca de Creació de la TTP 2023 és d’un import de 1.000 € (impostos inclosos) i va destinada exclusivament a companyies membres de la TTP. Aquesta edició, ja suposa el tercer any consecutiu que la TTP concedeix les Beques de Creació i en total s’han becat fins a 9 projectes.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a