Notícies

La TTP anuncia la celebració de la primera edició dels Premis inVISIBLES

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) ha anunciat la creació d’uns nous guardons. Es tracta dels Premis inVISIBLES, una iniciativa que neix amb la finalitat de reconèixer la feina de totes aquelles persones, entitats o projectes -entre altres- que creuen en les arts escèniques per a tots els públics i amb la seva tasca o presència ajuden a fer valer el sector, a fer-ho més fàcil tot.


Els Premis InVisibles comptaran amb una gala inèdita que tindrà lloc el pròxim dilluns dia 8 de maig, a les 19.30 hores, a l’Espai cultural i gastronòmic Tarambana, ubicat a Cardedeu. Al llarg de la gala es farà entrega de diferents guardons per tal de distingir un seguit de persones que generalment no estan en un primer pla, però que, en canvi, la seva feina és totalment essencial, ja que simbolitzen una aliança imprescindible per la continuïtat de les arts de carrer, el teatre, la dansa, el circ, els pallassos, les instal·lacions, la màgia, la música, l’animació i les titelles i objectes.


Els candidats a optar als Premis inVISIBLES han estat proposats pels membres de les companyies professionals catalanes d’arts escèniques que són sòcies de la TTP. Cada companyia ha pogut presentar fins a tres candidatures. Seguidament, s’ha dut a terme un període de votacions i el mateix dia de la Gala es faran públics els guanyadors/es.


La gala preveu la participació d’un centenar de persones entre les quals hi haurà membres de les companyies professionals d’arts escèniques i representants de les diferents institucions culturals del territori. Les encarregades de conduir l’acte seran l’actriu Anna Roca, de la Cia. Anna Roca, juntament amb la també actriu Marta Gorchs, de la Cia. Sifó. Així com, també pujaran a l’escenari Txema Muñoz i Roberto G. Alonso que portaran a terme una actuació de les seves respectives disciplines. La Tresca i la Verdesca seran els encarregats d’amenitzar la jornada amb música en directe.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a