Notícies

La TTP al Festival Al Carrer de Viladecans

Ben aviat tindrem aquí la propera edició del Festival Al Carrer de Viladecans, serà del 5 al 7 de juliol.
El divendres dia 5 tindrà lloc la Jornada Professional on es podrà participar a diverses sessions i on la TTP hi serem presents. La jornada iniciarà la seva activitat a les 10.30 hores amb dos tallers pràctics simultanis. El primer està destinat a tècnics i programadors municipals a càrrec de Jordi Bertran i amb la col·laboració de l’ODA de la Diputació de Barcelona,  i tractarà la normativa de seguretat en espectacles i activitats a la via pública. El segon, destinat a professionals de les arts de carrer, impartit per l’advocada Cristina Calvet i realitzat per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, i que porta com a títol “Com puc contractar i ser contractat en el sector artístic cultural?”

A les 12.30 hores tindrà lloc una mostra de companyies programades a l’edició d’enguany del Festival Al Carrer, que finalitzarà a les 14.00 hores per donar pas a un dinar a càrrec de l’organització.
A les 16.00 hores començarà una taula rodona sobre l’existència d’un circuit per a arts del carrer, on hi participaran Marta Almirall, cap de Festes i Cultura Tradicional de l’Icub de l’Ajuntament de Barcelona, Toni Cabré, cap de l’Àrea d’Equipaments i Xarxes de Difusió de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Jordi Gilabert, en representació de l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Els Públics (TTP), Sònia Martínez, vocal de la junta de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APPC), i Mireia Sabaté, cap de la Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. Moderarà David Ibáñez, Director Artístic de Factoria d’Arrel – Fira Mediterrània de Manresa.
La jornada finalitzarà amb la cloenda a càrrec de Carles Ruiz i Novella, Alcalde de l’Ajuntament de Viladecans, Jordi Sellas i Ferrer, Director General de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig i Gordi, Director General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, i Mireia Hernández i Hernández, Diputada Adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona, donant pas a la inauguració del Festival Al Carrer 2013.
Per a més informació us podeu adreçar a
jornada@alcarrerviladecans.com

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a