Notícies

La Trepa celebra 200 funcions #SomTTP

La Trepa celebra 200 funcions de Conte de NadalLa Companyia La Trepa celebra les 200 representacions de “El conte de Nadal” de Dickens, després de 7 temporades

 
El diumenge 15 de desembre el Jove Teatre Regina s’omplirà de festa, torrons i teatre. La Companyia La Trepa, habitual del teatre, commemora la seva constància nadalenca amb la funció 200 de “El conte de Nadal”, després de 7 temporades.
 

El Conte de Nadal

EL conte de nadal de La TrepaAmb la intenció de donar relax al musical rock dels Pastorets, el Regina va apostar per oferir una versió dinàmica i musical del text de Dickens. Amb 7 temporades d’èxit sota el braç des del 2005, “El conte de Nadal” s’ha consolidat com un espectacle que mou sentiments, fet amb dignitat i molta professionalitat per part dels 9 actors que la fan possible
Aquest diumenge la companyia celebra la representació 200 de l’espectacle i ho farà amb el públic entregat de cada dia i oferint una copa de cava i un tall de torró entre tots els assistents.
 

Companyia La Trepa

 
La Gallina dels ous d'or, de La Trepa
 
La Trepa va ser fundada l’any 1977, des d’aleshores mai ha interromput la seva activitat. Ha arribat a produïr més de 50 espectacles per a nens i nenes i ha actuat per tot el territori. El 1988, després d’11 anys des de la seva formació, es va convertir en la  Companyia Titular del Jove Teatre Regina de Barcelona.
Entre tots els espectacles de la companyia, destaquen El Cercle de guixEl Rei cérvolEls tres mosquetersEl conte de Nadal i El somni d’una nit d’estiu.
 
Entre els premis que han guanyat, cal destacar:

  • 5 vegades finalista als Premis Max
  • Premi d’Honor de FETEN
  • Premi de la Crítica de Barcelona
  • Premi Rialles
  • Premi Vila de Gràcies
… sabem que t’has quedat amb ganes de saber més

Engruna Teatre, Campi qui pugui i La Trepa els nous socis de la TTP

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a