Notícies

La Rous, guardonada amb el Premi Nacional ASSITEJ España 2019

Ens alegra enormement comunicar-vos que, després dels vots rebuts pels socis de ASSITEJ España, La Rous ha estat guardonada amb el Premi Nacional ASSITEJ España 2019. Aquest premi, de caràcter honorífic, vol reconèixer la contribució de la companyia La Rous a les arts escèniques per a la infància i la joventut de qualitat.
La Rous és una companyia de teatre creada en 2008 per Rosa Díaz, qui ha treballat com a actriu, directora i autora de teatre des de fa 40 anys. Ha participat en diverses jornades Crea i actualment dirigeix el nou espectacle de la companyia Campi Qui Pugui, sota el nom Camí a l’escola.
Aquest Premi Nacional ASSITEJ España 2019 se suma, entre altres guardons, al Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut concedit pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esports d’Espanya l’any 2011, en reconeixement a la qualitat artística, coherència i originalitat dels seus espectacles. Després d’aquest reconeixement, en 2013 estrena en La Mostra D’Igualada, el seu tercer espectacle, Una nena. En 2014 rep a FETEN tres premis amb aquest espectacle: a la Millor Interpretació Femenina, Millor Espai Escènic, i Millor Música Original per Iván Monje, a més de ser finalista en els Premis Max 2014. El 2016, estrena Fils, el qual rep a FETEN el Premi a la Dramatúrgia i a la Interpretació Femenina, a més de ser espectacle recomanat per la Xarxa.
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a