Notícies

La Mostra d’Igualada obre el període d’acreditacions per als professionals

Logo Mostra 2018Les inscripcions es tramiten en línia i tenen un preu de 30 euros
Ja és obert el termini perquè els professionals de les arts escèniques per a tots els públics puguin acreditar-se a la 29a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil que tindrà lloc del 12 al 15 d’abril de 2018. Les inscripcions romandran obertes fins els dies de la fira, però si es formalitzen abans del 28 de febrer es poden reservar les invitacions amb antelació.
L’acreditació té un preu general de 30 euros, si bé els membres de les associacions amb les quals s’han establert convenis de col·laboració gaudeixen d’un descompte de la meitat del cost (15 euros). Aquestes entitats són l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP), l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar (Kacu Mensi), l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació Professional de Dansa de Catalunya (APDC), l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), l’Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (CIATRE) i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).
A la secció PROFESSIONALS del web de La Mostra es detallen tots els avantatges d’acreditar-se a la fira com per exemple invitacions i reduccions en el preu de les entrades, accés als espais exclusius per a professionals, inclusió de les dades de l’entitat al Manual de Professionals o preferència en la reserva d’allotjament. Per a qualsevol consulta i informació complementària es pot contactar directament amb la fira a professionals@lamostraigualada.cat.
En la darrera edició, La Mostra d’Igualada va acollir 674 professionals acreditats(programadors, companyies no programades i expositors) que representaven 336 entitats. D’aquestes, 266 eren de Catalunya, 51 de l’Estat Espanyol i 19 internacionals. A aquesta xifra cal sumar-hi les companyies participants en la programació que fan augmentar el registre fins gairebé els 730 inscrits.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a