Notícies

"La gran A…ventura" de Marcel Gros Premi millor espectacle 2012 a Castella-La Manxa

La gran A...ventura de Marcel GrosDesprés d’una gira que els ha portat a actuar a les principals ciutats de Castella-La Manxa, el públic mitjançant les seves votacions va atorgar el reconeixement de: “Millor espectacle del 2012” a La gran A…ventura de Marcel Gros.
La gran A…ventura és un espectacle amb un sol artista a l’escenari, ideat, interpretat, dirigit i produït per Marcel Gros i qualificat per a tots públics. Aquest espectacle ja es va presentar a l’any 2011 a FETEN (la fira de referència a nivell espanyol en quant a arts escèniques per a tots els públics) obtenint un gran èxit.
A La gran A…ventura el Marcel Gros ens proposa una visita guiada a través del seu univers particular mitjançant un llenguatge propi, una simbologia i un imaginari acumulat amb l’experiència que li proporcionen 30 anys en tot tipus d’escenaris, 20 dels quals ha treballat en solitari. En trobem davant un espectacle multi-còmic mini-mèdia, indicat única i exclusivament per tothom. Amb les actuacions especials d’un gran paper de platejat… un cubell d’escombreries… un viatge a bord d’una A majúscula… la camisa del papa… el mim… el faquir… el robo-clown… i què més volen… la lluna, doncs també!
Moltes felicitats Marcel per aquest nou premi!!

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a