Notícies

La Generalitat publica un pla de rescat del sector cultural

La Generalitat publica un pla de rescat del sector cultural

Amb la intenció de pal·liar i minimitzar al màxim les conseqüències econòmiques que la pandèmia de la COVID-19 pugui deixar en el sector cultural, el Govern de la Generalitat de Catalunya posa en marxa un Pla de rescat amb tota una sèrie de mesures per tal de protegir el teixit cultural i donar-li tot el suport necessari a fi que, un cop finalitzada aquesta crisi sanitària, es pugui reemprendre l’activitat cultural al més aviat possible.

Aquest Pla de rescat del sector cultural respon a les principals necessitats que s’han detectat des del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb les aportacions de bona part dels agents culturals (associacions, organitzacions públiques, equipaments, sindicats, entitats empresarials, etc. ) i es fixa quatre objectius bàsics:

  • Acompanyar el sector cultural durant la crisi.
  • Establir les mesures i els mecanisme per intentar que l’impacte de la crisi no provoqui danys irreparables en el teixit cultural.
  • Preparar el sector per a una represa al més ràpida possible en la mesura que les condicions sanitàries i socials ho permetin.
  • Per dur a terme aquests objectius, caldrà reestructurar el pressupost per adequar-lo.

Consulta el document complet aqui

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a