Notícies

La Fundació SGAE convoca els premis anuals per a autors de teatre 2019

Amb el propòsit d’impulsar i afavorir la creació de nous textos dramàtics que contribueixin a l’enriquiment del panorama teatral i donar suport als autors dramàtics, la Fundació SGAE convoca el XXVIII Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela, el XX Premi SGAE de Teatre Infantil i el XIII Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguezper a textos teatrals LGTBIQ+.

El termini de lliurament dels textos finalitza el proper 22 d’abril de 2019. El jurat estarà integrat per professionals de les arts escèniques de reconegut prestigi. El veredicte de les tres convocatòries es farà públic abans del 31 de desembre de 2019.

La dotació dels premis és de 20.000 euros repartits de la manera següent: Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela, 8.000 euros; Premi SGAE de Teatre Infantil, 8.000 euros, i Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez, 4.000 euros. Els textos guardonats s’inclouran en el Cicle SGAE de Lectures Dramatitzades i es publicaran, amb posterioritat, a les col·leccions que edita la Fundació SGAE.

Més informació i bases

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a