Notícies

La Fundació Princesa de Girona convoca una nova edició del Premi FPdGi Arts i Lletres 2016, oberta fins el 30 de novembre

Aquesta categoria premia la trajectòria de joves amb talent i una obra prometedora que serveixin d’exemple i d’inspiració per a altres joves
La convocatòria del Premi Fundació Princesa de Girona Arts i Lletres 2016 es mantindrà oberta fins el proper 30 de novembre, data límit en què totes les persones interessades poden presentar la seva candidatura a través de la pàgina web de la Fundació Princesa de Girona.
L’entitat convoca, per setena vegada, aquest premi amb l’objectiu de premiar la trajectòria de joves amb un talent i una obra prometedora en qualsevol disciplina de les arts i lletres –cinema, teatre, dansa, gastronomia, música, fotografia, moda, pintura, arquitectura, literatura, disseny i altres manifestacions artístiques– i que, alhora, serveixin d’exemple i d’inspiració per a altres joves. La candidatura està oberta a joves entre els 16 i els 35 anys que demostrin inquietud per construir un món més just en un entorn globalitzat i que hagin desenvolupat projectes –especialment si aquests han comportat dificultat o risc– capaços d’induir, de manera creativa, canvis positius en la societat.
El Premi FPdGi Arts i Lletres compta amb un jurat format per membres del Consell Assessor de la Fundació, experts i premiats en edicions anteriors, que es reuniran durant el primer semestre del proper 2016 per escollir el guanyador. La dotació del premi és de 10.000 euros i una reproducció d’una obra de l’escultor espanyol Juan Muñoz.
Les bases de la convocatòria així com el formulari de presentació de candidatures es poden obtenir al web de la Fundació.
Olga Felip, Premi FPdGi Arts i Lletres 2015
L’última edició del Premi FPdGi Arts i Lletres va comptar amb un total de 40 candidatures, la guanyadora de les quals va ser l’arquitecta Olga Felip (Girona, 1980), distingida per la seva trajectòria professional. El jurat va destacar una trajectòria que ha sabut combinar la creació de noves formes amb el respecte a l’entorn, així com el seu treball sobri, elegant, càlid i lluminós.
En edicions anteriors del Premi FPdGi Arts i Lletres van ser guardonats el pintor Hugo Fontela (2014), la soprano Auxiliadora Toledano (2013), la violinista Leticia Moreno (2012), l’escriptor Borja Bagunyà (2011) i la pianista Alba Ventura (2010).
Premis Fundació Princesa de Girona 2016
La categoria d’Arts i Lletres és un dels cinc premis que anualment concedeix la Fundació Princesa de Girona amb la voluntat de reconèixer la trajectòria innovadora i exemplar de joves entre 16 i 35 anys. Els Premis FPdGi concedeixen cinc guardons: quatre d’individuals –Arts i Lletres, Empresa, Recerca Científica i Social–, a joves que han desenvolupat projectes o negocis i que han estat capaços d’induir canvis positius en la societat; i un cinquè a una entitat que treballi a favor dels joves, especialment en el foment de l’esperit emprenedor, l’ocupabilitat i la inserció laboral, l’educació i l’èxit escolar, la vocació i el talent.
Per a més informació de la convocatòria 2016 accediu a aquest enllaç.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a