Notícies

La Fira MiRA d’Arts de Carrer de Gandia obra convocatòria artística

Des de Fira MiRA d’Arts de Carrer de Gandia s’ha obert convocatòria artística per presentar propostes per a l’edició del 2023, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de març del 2023.

Condicions econòmiques

Les companyies escollides per participar a la Fira MiRA rebran 800 euros per la representació, més una aportació addicional per cada participant a l’espectacle (inclòs el tècnic o tècnics necessaris per dur a terme la funció). Igualment la Fira es fa càrrec de l’allotjament i la manutenció dels components de la companyia en funció de l’horari i el dia d’actuació.

Condicions tècniques

La fitxa tècnica presentada en el moment de la inscripció serà valorada i quedarà validada com a definitiva després de la negociació amb la companyia fent-se càrrec de la despesa l’organització de la Fira.
La Fira proporcionarà un regidor d’espai escènic durant tot el temps de muntatge, representació i desmuntatge de l’espectacle.

Disponibilitat

Les companyies en presentar la proposta es comprometen a reservar la disponibilitat per als tres dies de Fira. Un cop feta la selecció, l’organització pactarà amb les companyies seleccionades el dia i l’hora d’actuació.

Resolució


La Fira resoldrà la selecció de companyies participants en aquesta edició de 2023 abans del 19 de desembre de 2022. L’organització informarà totes les companyies participants de la seva selecció o no per a la nova edició de la Fira MiRA 2023.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a