Notícies

La FiM Vila-seca celebra la seva 20 edició sota el lema ‘Demà és ara’

La FiM, fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca complirà 20 edicions del 16 al 19 de maig. En aquesta edició s’ha programat 39 propostes musicals que faran fins a 55 actuacions a 8 escenaris de la ciutat tarragonina. 

Sota el lema “Demà és ara”, Vila-seca esdevindrà novament l’epicentre musical d’un país que bull de creativitat i que té set de propostes artístiques de qualitat.

Les activitats professionals tindran lloc del dijous 16 al dissabte 18 de maig, i ja es poden consultar al web de la FiM, i a la intranet professional.

Totes les propostes i espais són d’accés lliure per a les professionals acreditades. El programa professional de la FiM Vila-seca 2024 ofereix una selecció acurada de showcases i espectacles musicals, amb un nombre destacat d’estrenes i novetats. A més, compta amb reunions ràpides, pitchings, Jornada Catalan Arts, mentories exprés, espais de networking i totes les facilitats de l’Àrea PRO del Castell de Vila-seca.  

Breu repàs a les activitats professionals que requereixen inscripció addicional: 

Les inscripcions a aquestes activitats es poden fer a través del formulari d’acreditació a la FiMSi ja us heu acreditat, podeu fer la sol·licitud accedint a la intranet, des de l’opció “Edita perfil”. La data límit és el 8 d’abril. 

  • PITCHINGS: la sol·licitud per realitzar un pitching està oberta a mànagers i bookers. Les places són limitades i si cal l’organització en farà una selecció.
  • SPEED MEETINGS: de moment està oberta l’opció perquè programadors i programadores es puguin oferir per rebre sol·licituds d’speed meetings. Més endavant obrirem les inscripcions perquè mànagers, bookers i artistes puguin sol·licitar reunir-se amb els programadors i programadores que formaran part de l’activitat.
  • JORNADA CATALAN ARTS: està oberta a mànagers, bookers i estudiants de gestió musical. La inscripció es fa a l’apartat “Jornada per a professionals emergents” en acreditar-te com a professional. Podeu apuntar-vos com a professional emergent o estudiant, o bé com a professional amb trajectòria per fer de mentor/a.
  •  Consulta aquí el detall de la jornada.
  • MENTORIES: adreçades a grups, artistes i companyies emergents sense mànager. Properament podreu conèixer més informació d’aquesta activitat.

Per resoldre dubtes, es pot escriure al correu professionals@fim.cat

Font: Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a