Notícies

La família TTPera creix amb les incorporacions de Cinc Cèntims Teatre i Apikipala!

L’Associació Professional de Teatre per Tots els Públics (TTP) dona la benvinguda Cinc Cèntims Teatre i Apikipala, noves companyies sòcies de l’entitat.

Cinc cèntims

Cinc cèntims neix de la mà del Pau, la Mariona i la Irene amb la voluntat de fer arribar un teatre de creació, híbrid i multidisciplinari a un públic familiar. Així doncs, pretén incloure històries màgiques revestides d’una pedagogia que, a més de ser transmissora de valors, reivindiqui una idea d’art fresca i innovadora i on el contingut i la forma siguin sinònims. És per això que es creen espectacles interactius, on els i les protagonistes no són només els personatges, sinó els mateixos infants i adults que venen a gaudir de la peça. Des de Cinc Cèntims vetllen perquè espectadors i espectadores siguin testimonis de grans viatges i aventures carregades d’experiències transformadores.

Apikipala

La Cia. Apikipala, una companyia creada a inicis de 2023 per Albert Mascuñano i Alfred Borràs, que compta amb la col·laboració de l’artista navarrès Unai Ruiz. Pirene és la seva primera proposta, una invitació a descobrir els paisatges dels Pirineus en una instal·lació que combina l’art, l’artesania, la mecànica i el joc.

Pirene es presenta com una sèrie de camins enigmàtics que només es resolen a través de la interacció. 15 estructures interactives que recorren els cims, les valls, els boscos i els rius. Per a totes les edats.

76 socis i tres companyies honorífiques. La TTP continua treballant per visibilitzar el sector 

D’aquesta manera, la TTP continua creixent com a entitat sense afany de lucre formada per un total de setanta-sis companyies professionals d’arts escèniques i de carrer per a la infància i la joventut, més tres socis honorífics -Marduix Teatre, l’Estenedor i L’Estaquirot, i continua treballant amb la voluntat de promoure i vetllar per la qualitat i visibilitat al sector. Defensant la professionalitat, territorialitat, democratització de la cultura, cooperació, proximitat i compromís del sector i amb el sector.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a