Notícies

‘La Companyia Sgratta’ entra a la TTP, benvinguda!

“Amb la nostra entrada volem sumar esforços per aconseguir tots els objectius marcats, recolzar-nos entre les companyies del sector, creixer gràcies a l’aprenentatge de les formacions i trobades de l’associació. I… ens ve molt de gust formar part de l’associació!”

Clara Gavaldà i Joan Cirera som els membres de La Companyia Sgratta i nous membres de la TTP. Ja ens havíem conegut a l’escola, però després dels estudis ens vam anar retrobant  i durant més de quinze anys vam coincidir en companyies de teatre com Gog i MagogNets i PolitsDeParranda.

Després d’un temps, al novembre del 2012, durant un sopar d’amics, vam decidir iniciar aquest nou projecte de La Companyia Sgratta.

Al 2013 vam estrenar el primer espectacle, “Sol amb la Lluna”amb el qual vam guanyar els premis del públic de Millor espectacle de Palau-Solità i Plegamans 2015 i de Millor Companyia temporada 2014-15 de La Xarxa de Corbera de Llobregat.

Tres anys després, al 2016, vam presentar el segon espectacle “De què fan olor els pets?” amb el qual hem aconseguit exhaurir entrades en varis teatres.

En aquests dos espectacles expliquem diferents històries carregades de tendresa, d’enigmes i jocs de paraules però sobretot… el segell de la casa: son històries plenes d’humor.

Ara portem una nova proposta: “La princesa en texans”, on ens llancem a explicar-vos una llegenda trencant estereotips. Plena de personatges: amb un drac de tres caps, una princesa valenta, un cavaller una mica sapastre i moltes sorpreses!


Últimes notícies de Socis:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a