Notícies

La Cia. Anna Roca s’endú el Premi Butaca amb Momo

Premis Butaca 2023

Sota el lema ‘Sense públic no hi ha teatre’  aquest dilluns s’ha celebrat la XXIX edició de la Gala dels Premis Butaca.

En la categoria de  ‘Millor espectacle per a públic familiar’ s’ha endut el guardó la Cia. Anna Roca, companyia sòcia de la TTP, que estava nominada amb MOMO, la versió lliure de l’obra de Michael Ende on tres personatges que viuen dins un jardí botànic abandonat, esperen al públic per explicar-los la història de la nena Momo qui posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida. I la vida resideix al cor.    

“Estem molt contents de guanyar el Premi Butaca amb MOMO, una obra creada per un equip de grans professionals a foc lent. Guanyar aquest reconeixement ens dona energia per continuar endavant i no perdre les ganes de fer teatre”, explica l’Anna, que ha pujat a l’escenari per recollir el guardó conjuntament amb en Jordi Gilabert, el tàndem d’actors encarregats de posar en escena l’espectacle.

En la categoria de públic familiar també aspiraven a millor espectacle per a públic familiar Rave de T.Lliure i La gata que volia canviar la història de la Cia. Thomas None

Els premis butaca

Els Premis Butaca són un dels guardons de referència en el sector de les arts escèniques a Catalunya, després de néixer l’any 1995 amb la voluntat de crear uns premis escollits exclusivament pels espectadors.

L’espectacle Momo ja acumula fins a sis nominacions

Momo també ha estat nominat aquest any 2023 als premis de Teatre Barcelona, al 2017 als Premis Max de Teatre com a millor espectacle familiar, al 2016 Premi de la Crítica de Barcelona al Millor Espectacle de Teatre Familiar i al 2016 als Premis Max de Teatre per millor espectacle familiar i millor producció privada d’arts escèniques.

 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a