Notícies

La Banda de la fi del món, de Los Corderos, a la Sala Hiroshima. Preu especial per a socis TTP

Arriba una nova proposta a preus especials per als socis de la TTP gràcies a l’acord que tenim amb la Sala Hiroshima de Barcelona: ‘La Banda de la fi del món’ de Los Corderos a preu professional de 10 €.
Dies: 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13 i 14 de febrer. Consulta horaris AQUÍ
loscorderos·sc estrenen a Hiroshima i, per primera vegada a Barcelona, el seu últim espectacle La Banda de la fi del món; en aquest nou muntatge, la companyia continua amb l’exploració del seu multidisciplinari llenguatge investigant, però, més en la paraula i en la música que en els seus anteriors peces.
No hi ha res  més improbable que la vida i aquí estem. Tot és possible a l’abecedari de les improbabilitats.  La Banda de la fi del món, propagadors de la RE-EVOLUCIÓ, us oferim una desconnexió amb el món  tal i com el coneixeu. Esperem que el nostre infra-vers desperti l’optimisme desesperat a la vostra espècie. Despulla la teva ànima i obre’t al caos.
“… és un espectacle galàctic amb voluntat de transcendir la realitat per aconseguir-la des d’un altre costat: tres éssers d’un altre món volen comunicar una veritat sobre la improbabilitat que desmenteix la matemàtica.”

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a