Notícies

La Baldufa Teatre, primera companyia catalana i de la TTP en guanyar el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud

La companyia La Baldufa Teatre ha estat proclamada com a guanyadora del Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020

El premi l’atorga el Ministerio de Cultura y Deporte del govern espanyol, a través del Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM).

Des de la TTP volem felicitar-los i mostrar l’orgull que sentim de treballar junts, de tants anys de confiança i bona feina. La Baldufa és una companyia amb una trajectòria espectacular, una història que comença a Lleida i acaba menjant-se el món.

Segons el jurat, el premi ha estat atorgat “pel seu permanent compromís tant amb la innovació escènica més transgressora com amb la tradició teatral i circense aconseguint d’aquesta manera crear universos híbrids de gran riquesa poètica visual”.

El jurat ha subratllat “la seva concepció de l’espectador com a ser capaç, crític i reflexiu sigui quina sigui l’edat que tingui” . També ha destacat “la seva capacitat de transitar del tràgic al còmic sense amagar al públic de menor edat temes complexos i controvertits”.

La Baldufa són un exemple de feina ben feta, d’esperit pur i ganes de transmetre. Perquè demostra que es pot emocionar els més petits i també els més grans amb qualsevol de les seves obres i accions. (Des de la TTP hem de confessar que alguna llagrimeta s’ha escapat veient “Mon pare és un ogre”).

Per tot això, aprofitem avui per mostrar l’orgull que sentim que La Baldufa formi part de la TTP. Moltes felicitats per aquest merescut premi!

Teniu tota la informació ampliada en AQUESTA NOTÍCIA d'Escena Familiar.

Comparteix-ho:

1 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a