Notícies

La Baldufa rebrà el suport a la producció i exhibició de Mostra Igualada

Les companyies Companyia de Comediants La Baldufa, Marie de Jongh, Agrupación Señor Serrano i Tèntol són les guanyadores de la primera edició del programa Suport a la producció i exhibició de Mostra Igualada.

Aquesta és una convocatòria pública promoguda per la fira d’espectacles infantils i juvenils per tal d’estimular el sector de les arts escèniques per a tots els públics. L’ajut –estructurat en els eixos del gran format, les noves dramatúrgies i tendències, el foment de la cooperació entre companyies i l’àmbit jove– està dotat amb una aportació total de 20.000 euros i es complementa amb la col·laboració econòmica i d’exhibició d’altres equipaments i festivals del país com ara el Festival Grec, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el Teatre Tantarantana i la Nau Ivanow.

La Mostra ha rebut, en la convocatòria d’enguany, fins a 126 sol·licituds, la qual cosa certifica el gran interès que ha despertat aquesta nova iniciativa entre les companyies, que podien presentar-se a una sola línia de suport. La línia amb la participació més nombrosa ha estat la de Noves dramatúrgies i tendències (ha registrat un 37% dels projectes), seguida de la Jove (30%), Gran format (27%) i Foment de la cooperació entre companyies (6%). Pel que fa a la procedència, el 64% han estat de Catalunya i el 36% de la resta de l’Estat.

Les propostes guanyadores han estat seleccionades pel seu valor artístic, impacte en el mercat i potencial recorregut, així com per la incorporació de la paritat en el si dels projectes i els equips de treball. la Companyia de Comediants La Baldufa dins la línia Foment de la cooperació entre companyies amb Imperfectes .

Imperfectes de La Baldufa (Foment de la cooperació entre companyies)

Amb 25 anys de recorregut, la Companyia de Comediants La Baldufa (Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2020) es reinventa i es llença a experimentar amb un nou gènere: la dansa. A ‘Imperfectes’ reflexiona sobre superar les pròpies limitacions i explorar noves possibilitats, convertint el handicap de fer ballar tres no ballarins en el fil conductor de l’espectacle. Ho fa en col·laboració amb Cas Public, una companyia de dansa per a infants i joves del Quebec (Canadà) considerada una de les millors del món en aquesta disciplina.

Vols més informació? Entra a EscenaFamiliar.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a