Notícies

Kinètic: Suport a les arts escèniques

Espai obert a creadors i creadores de qualsevol disciplina artística que vulguin portar a terme un projecte nou  o desenvolupar-ne de ja existents. La col·laboració entre el centre i les companyies es concreta  en suport  a nivell d’espai, tècnic, de producció i gestió, i en la programació a la Sala Sandaru de l’espectacle creat.

Bases de la convocatòria:

1-  Podran presentar-s’hi totes aquelles companyies o persones, creadores dins l’àmbit de les arts escèniques, que treballin, ja sigui de forma professional o semi-professional qualsevol disciplina, però amb voluntat de treball de qualitat, amb continuïtat i compromís.
2- El centre cívic ofereix:

 •  La utilització de sales d’assaig entre 3 i 5 mesos (d’ octubre a abril), en funció  de les                              necessitats de la companyia i la disponibilitat del centre cívic.
 • L’ús d’un espai d’emmagatzematge per l’attrezzo de l’espectacle, durant els mesos d’assaig i fins el dia de l’estrena.
 • Una beca de 300€ per donar suport a la producció de l’espectacle.
 • Suport personalitzat en funció a les necessitats de cada companyia.
 • Estrena de l’espectacle a la Sala Sandaru.
 • Sala amb capacitat per a 180 persones, escenari tipus rosco de 7m d’ample per 5m de fondària i 40cm d’alçada, 2 vestuaris, i equip d’il·luminació i so.
 • Fitxa tècnica http://bit.ly/1gfdgGt
 • Difusió de l’estrena de l’espectacle (cartells i flyers).
 • Taquillatge íntegre aconseguit el dia de l’estrena.

3- Es poden iniciar projectes o desenvolupar-ne de ja existents. Per la selecció de projectes es tindran en compte aquelles iniciatives que arrisquin en la producció, en la investigació artística i en la creació contemporània.
4- Per participar caldrà presentar un projecte que inclogui:

 • Proposta de treball: descripció del projecte i sinopsi, justificació, tècniques aplicades, tractament, fitxa artística i tècnica. Es valorarà que sigui una proposta de creació pròpia.
 • Calendari de treball: disponibilitat d’horaris, l’espai requerit i necessitats tècniques dels assaigs (a consensuar amb el centre cívic).
 • Currículum de la companyia i dels integrants de la mateixa.
 • Necessitats tècniques per a l’estrena.
 • Materials de creacions anteriors, com a material de referència.
 • Omplir la fitxa d’inscripció que  trobareu a : http://bit.ly/1m3lHLB

5- El lliurament dels projectes serà entre l’1 i el 18 de setembre del 2014. No s’acceptaran propostes que arribin després d’aquesta data.
6- Ens podeu fer arribar el dossier en format electrònic a:

krisb@ccparcsandaru.cat

 o en paper al Centre Cívic Parc Sandaru                                                                                                                                                                            C/ Buenaventura Muñoz 21 (cantonada Nàpols)
08018 Barcelona
Att. Kris Broto, responsable d’arts escèniques.

7- Un cop rebudes les propostes i feta la selecció, es concertarà una entrevista amb les companyies. Per ordre de selecció es pactarà el calendari de treball amb cada una d’elles, i es farà la signatura d’acords i compromisos entre els sol·licitants i el centre.

8-  Les companyies no seleccionades seran degudament informades per correu electrònic abans del 21 d’octubre.

9- Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.

Convoca: Centre Cívic Parc Sandaru

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a