Notícies

Jornades professionals organitzades per l’Associació Te Veo al Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa

El Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa obre les portes a les Jornades Professionals organitzades per l’Associació Te Veo, “ReLaCiona: Xarxes, Llaços, Circuits”, on s’abordarà el futur dels circuits d’arts escèniques per a la infància i la joventut i es tractaran assumptes com l’educació, la mediació i l’exhibició a les arts escèniques.

Aquestes jornades se celebren durant tres dies al Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa a la seva tercera edició, oferint un programa complet adreçat a professionals de les arts escèniques, de l’educació i de la cultura en general.

La presentació oficial del Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa serà el dijous 19 de maig a les 10:00 hores amb la presència d’Araceli de Moya, alcaldessa de la ciutat; Ruth Sanz, diputada provincial de Cultura; Alfonso Ribes, coordinador territorial de l’Institut Valencià de Cultura (IVC); i Júlia Gozalbo, directora de l’esdeveniment.

L’Associació Te Veo d’arts escèniques per a la infància i la joventut, creada el 1996 i formada per companyies de tot el territori espanyol, va néixer amb l’objectiu general de crear un marc de referència en les arts escèniques per a nens, nenes i joves. Des de llavors promou l’organització de diferents trobades i jornades per al debat i la dinamització dels processos culturals entre professionals i agents del sector educatiu.

Consulta en aquest enllaç tot el programa i informació.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a