Notícies

Jornades CREA 2016 – 14 i 15 de setembre

Jornades CREA web apaisatUn any més arriben les Jornades CREA que organitza la TTP amb la voluntat de que els professionals de les arts escèniques en general, i els vinculats a les arts escèniques per a infants i joves en particular, es trobin, comparteixin, debatin, parlin i participin en sessions i tallers que els facin replantejar-se la forma de treballar, crear i de veure el món.
Sessions i tallers: Abordarem problemàtiques, tendències i solucions pròpies del nostre àmbit cultural.
Diàleg: Un espai per compartir inquietuds, preocupacions i il·lusions artístiques, i també d’altres més disteses.
Entorn distès: Les instal·lacions on es realitzaran les jornades són perfectes per un ambient relaxat i alhora fluid.
Gastronomia: Al voltant d’una taula ben parada i servida tot es veu més senzill i agradable.

Programa

Dimecres 14 de setembre

 
9.30 h. Recepció inscrits i café benvinguda
 
Sara Iglesias10.00 h. Cap al fons de la qüestió. Reflexions, pautes i criteris a l’hora de seleccionar i valorar obres de literatura infantil – Sara IglesiasUna de les eines més importants en el treball de la promoció de la lectura radica en la selecció d’obres de qualitat. Per això, resulta fonamental adquirir i desenvolupar pautes, criteris i estratègies que facilitin aquesta tasca. A través d’un breu recorregut per l’actual panorama de literatura infantil, s’identificaran els trets característics de les diferents tipologies de llibres per a procedir a afrontar un seguit de criteris a l’hora de valorar-los. Al llarg de la ponència s’alternaran moments expositius i altres pràctics amb l’objectiu d’explorar en grup i extreure conclusions que permetin aproximar-nos al ‘fons de la qüestió’.
 
14.00 h. Dinar
 
Nelida Falcó16.00 h. Ajuts del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a les arts escèniques – Nèlida Falcó i Laura Bové. La Nèlida Falcó, directora de l’Àrea d’Arts Escèniques del Departament de Cultura de la Generalitat i la Laura Bové de l’Àrea de Difusió i Cooperació Artística ens explicaran els diferents ajuts del Departament de Cultura als que els creadors i companyies d’arts escèniques es poden acollir.
 
18.00 h. Pausa cafè
 
 
 
Ivan Morales18.15 h. Parlem de teatre i creació amb… Iván Morales, actor, director y guionista.
 
20.30 h. Descans i sopar
 
 
 
 
 
 
Ramon Molins22.00 h. Taller: Gintònics per a tots els públics. Part 2, infusions i aromes – Ramon Molins. Si t’agraden els gintònics, vols aprendre a com fer un bon gintònic i vols passar una bona estona, no et perdis aquest taller.
 
 
 
 
 
 
Dijous 15 de setembre
 
9.00 h. Esmorzar
 
Carles Sora10.00 h. Formes de repensar digitalment les arts performatives – Carles SoraDoctor en Comunicació Social per la UPF (2015), graduat en el Interdisciplinary Master in Cognitive Systems and Interactive Media de la UPF (2009), on va poder gaudir d’investigadors com Sergi Jordà del MTG, Oren Zuckerman del MIT o Simon Penny; i graduat en el Grau en Multimèdia per la Universitat Politècnica de Catalunya (2004). Té estudis de postgrau a l’Escola das Artes de Porto UCP i el centre de recerca IRCAM, París. Treballa en l’àmbit de la innovació tecnològica digital i la cultura.
 
12.00 h. Pausa café
 
12.15 h. Tecnología i espectacle. Històries amb un final feliç – La Petita Malumaluga, Múcab Dans, Holoqué Arte i Zum-Zum Teatre. Bitels per a nadons, Bombolles de paper, L’Oníric món de dins o La nena que vivia en una capsa de sabates són espectacles que han incorporat la tecnologia en la seva proposta. Com ho han fet? Quin pes té la tecnologia dins de l’espectacle? La utilització de la tecnologia ha fet créixer l’espectacle? Quines dificultats han tingut a l’hora d’incorporar la tecnologia al procés creatiu i posterior posada en escena?
 
14.00 h. Dinar i acomiadament
 
Dies: 14 i 15 de setembre
 
Lloc: L’Illot Gran (Els Pujols, Font-Rubí, Barcelona)
 

L'Illot Gran mapa
PREUS Socis TTP NO Socis TTP APCC, APdC i AADPC (10% dte)
Mig dia (un bloc de matí i/o tarda. Inclou dinar o sopar) 30,00 € 40,00 € 36,00 €
Dia (dos blocs de matí i/o tarda. Inclou 2 àpats + dormir) 50,00 € 70,00 € 63,00 €
Dies 14 i 15 (tot) 75,00 € 95,00 € 85,50 €

 
IMPORTANT: L’allotjament és en habitacions compartides en lliteres. S’han de portar llençols o sac de dormir. Tambè s’ha de portar tovallola.
 

Inscriu-te ara mateix AQUÍ

 
 
Organitza:
cropped-Sol-logo-TTP-quadrat-512.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
Amb el suport de:
Departament de Cultura
 
 
 
LOGO SGAE Catalán
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a