Notícies

Jornada TTIP i Cultura: Riscos i oportunitats de l’Acord Transatlàntic de Comerç i Inversió (TTIP) per al sector cultural

TTIP és la sigla anglesa amb la qual és conegut l’Acord Transatlàntic de Comerç i Inversió (Transatlantic Trade Investment Partnership (TTIP)), un acord de lliure comerç que la Unió Europea i els Estats Units estan negociant des del 2013 i que podria convertir-se en el més ambiciós de la història. Molt més que un acord de liberalització comercial tradicional, el TTIP és una aposta geoestratègica per crear la major àrea de lliure comerç del món i per harmonitzar a banda i banda de l’Atlàntic les regles del joc d’un elevat nombre d’àmbits i sectors diferents.
Quines oportunitats i amenaces s’obriran a les nostres empreses creatives? Com afectarà el model europeu de drets d’autor? Canviaran les polítiques de preu fix del llibre o la capacitat de les administracions públiques per subvencionar la cultura catalana? Reforçarà l’aposta de la UE per avançar cap a un mercat únic digital?
El proper 10 de novembre, i de la mà d’experts internacionals i representants del sector cultural català i europeu, construirem junts algunes respostes a totes les preguntes que tinguem sobre el vincle entre TTIP i cultura.
L’objectiu d’aquesta Jornada és analitzar i debatre públicament quin podria ser l’impacte que podria tenir l’aprovació del TTIP sobre el nostre sector cultural.
Inscripcions
Més informació al web
HORARI I ESPAI
DIA: dimarts 10 de novembre
HORA: de 9:00h a 14:30h (inscripcions 8:45h)
LLOC: Auditori Blanquerna. Valldonzella, 12. Barcelona

 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a