Notícies

Jornada Pro Festival Al Carrer de Viladecans

Ja et pots descarregar el programa de la jornada professional del Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans, Al Carrer, (www.alcarrerviladecans.com) que se celebrarà divendres 3 de juliol a l’espai Cubic de Viladecans des de les 10.30 hores fins les 19.00 hores. El programa està disponible en aquest enllaç.
L’edició d’enguany de la Jornada Professional Al Carrer s’obrirà amb un taller pràctic sobre l’ús del foc en els espectacles de carrer, impartit per Pep Fargas, director gerent de Lluèrnia, festival del foc i de la llum d’Olot, i Eduard Martin, coordinador de la companyia d’espectacles de carrer PimpampumFoc! d’Olot i Director Tècnic de Lluèrnia.
La Jornada Professional Al Carrer també inclourà una mostra de les companyies Teatre Nu, La Guilla Teatre, Circo LOS, La Mano Jueves i Malabreikers.
A part de l’esmorzar i el dinar a càrrec de l’organització, els professionals també podran assistir a una taula rodona sobre les arts de carrer com a garantia d’accés a la cultura, moderada pel periodista Toni Puntí, amb la participació de Jaume Baliarda, Festival Passatge Insòlit de Santa Coloma de Gramenet – Avalot Teatre; Joan Chaves, Ajuntament d’Argentona; Toni Cabré, Cap de l’Àrea de Difusió i Cooperació Artística de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Pep Fargas, Festival Lluèrnia d’Olot; Laura Guiteras, companyia Teatre Nu.
Ja s’han inscrit més d’una seixantena de professionals. El període d’inscripció encara està obert mitjançant el formulari que trobaràs en aquest enllaç.
El Festival Al Carrer, que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juliol, va néixer al 1990 amb una clara vocació de dotar Viladecans d’un àmbit d’expressió artística obert a tothom. A més, el Festival ha estat un element fonamental en la transformació de la ciutat, creixent de manera paral·lela i ajudant a configurar un teixit social entorn a les arts de carrer, que en els primers 25 anys de vida del certamen l’han fet referencial en el sector, tant a nivell professional com per al públic en general.
Per a més informació sobre la Jornada Professional us podeu adreçar a:
jornada@alcarrerviladecans.com

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a