Notícies

Ja us podeu acreditar com a professionals a Fira Tàrrega 2017

Fira TàrregaJa ha començat l’acreditació per a professionals!
Per acreditar-vos només cal completar el formulari que trobareu en aquest enllaç: http://www.firatarrega.cat/professionals/solicitud-acreditacio/  – Recordeu que l’acreditació es fa en dues parts.
ImportantSi sou companyia que actua a FiraTàrrega no cal que inclogueu els actors a l’acreditació, ja que ells tindran una acreditació ART que els permetrà accés a La Llotja. A l’acreditació professional es recomanable incloure les persones de producció, distribució i contacte amb professionals.
Si teniu dubtes aquest tutorial us pot ajudar de com acreditar-se: https://www.youtube.com/watch?v=rvWEAJCoWBo
L’equip de l’Àrea de Professionals és a la vostra disposició al tel. 973 501 368 i a l’email pro@firatarrega.com  per ajudar-vos en el que necessiteu.

L’ACREDITACIÓ INCLOU

  • Credencial per al representant de l’entitat i per als inscrits (indispensable per accedir al pavelló firal, als espais exclusius per a professionals i per la demanda d’entrades)
  • Invitacions per als espectacles en espais tancats
  • Dret a comprar una segona entrada per als espectacles sol·licitats al 50% del preu de taquilla
  • Inclusió de l’entitat al Manual Professional
  • Dret a reservar allotjament als Hotels Fira²
  • Descomptes en trens Renfe
  • Guia del professional

² Les habitacions són limitades i es donen per estricte ordre de recepció de les reserves, fins a l’ocupació completa dels hotels.

OBSERVACIONS IMPORTANTS

Si us plau, ompliu el màxim de camps possibles. Els camps marcats amb vermell corresponen a les dades que apareixeran al Manual Professional. Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.
Últim dia d’acreditació: 4 SETEMBRE 2017 | 12.00h. pm UTC (totes les entitats acreditades a data 23 d’agost s’inclouran al Manual Professional).
IMPORTANT: FiraTàrrega acredita entitats. La inscripció és completa en dues parts. En aquest formulari inicial només heu d’indicar el nom del del representat de l’entitat. Els noms de la resta d’inscrits de l’acreditació els incloureu a la segona part de l’acreditació.
Els membres de les següents associacions amb convenis amb FiraTàrrega tenen descompte en l’acreditació indicant l’entitat i el número de soci: AADPC, ADGAE, APCC, APGCC, CIRCOSTRADA, COFAE, ESCENA GALEGA, KACU MENSI, PAC i TTP

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a