Notícies

Ja pots presentar les teves propostes artístiques per a l'Espai de Carrer de Viladecans 2016

Espai de Carrer: Jornada contractació Arts de Carrer
16 de febrer de 2016

El Departament de Cultura, a través de l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i l’Ajuntament de Viladecans organitzen el dia 16 de febrer de 2016 la segona edició d’Espai de Carrer, la jornada per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que tindrà lloc al Cubic de Viladecans.
La jornada s’adreça als professionals responsables de la programació de les festes majors de ciutats i pobles de Catalunya i d’altres esdeveniments festius o de programacions culturals en general. Els objectius que persegueix la jornada són fomentar la contractació d’espectacles de carrer i connectar companyies, tècnics municipals i programadors culturals.
Espai de Carrer oferirà una selecció de 12 espectacles. El període de sol·licitud de les companyies per optar a participar a Espai de Carrer 2016 s’obre dilluns, 9 de novembre de 2015, i es tancarà dilluns, 30 de novembre de 2015. Les companyies interessades poden descarregar les bases i la fitxa d’inscripció en aquest enllaç.
La selecció d’espectacles es farà pública el dia 21 de desembre de 2015. Els tècnics municipals i els programadors es podran inscriure a partir del dia 21 de desembre de 2015.
Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb el suport l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer (www.artsdecarrer.cat).
Per a més informació us podeu adreçar a info@espaidecarrer.cat o www.espaidecarrer.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a