Notícies

IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques a Barcelona

El 25 de novembre tindrà lloc a les instal·lacions del Taller de Músics a Barcelona (Centre Cultural Can Fabra. Segre 24-32) la IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques. Aquesta iniciativa, que se celebrarà per primer cop a Barcelona després de les tres edicions anteriors celebrades a Manresa, té per objectiu ajudar a millorar als professionals de les arts escèniques en el seu rendiment global en l’exercici de la seva professió, preservant la seva salut.
Aquesta jornada està adreçada a un ampli espectre de professionals de la música i arts escèniques, com a músics, actors, delegats de prevenció, empresaris del sector de l’oci i la música, així com professors, locutors i periodistes que utilitzen la veu com a mitjà d’expressió i/o com a eina de treball.
Organitzada de manera conjunta per Mútua Intercomarcal, Prevint, Fundació Universitària del Bages – UManresa, Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), l’Institut de l’Art i el Taller de Músics – Escola Superior d’Estudis Musicals, i amb la col·laboració el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, compta amb el patrocini de GAES.
Teniu tota la informació de la jornada a www.salutmusics.cat
La inscripció a la jornada es pot realitzar online abans del 22/11 al web http://umanresa.cat/jornada-salut-musics o personalment a la Fundació Universitària del Bages (Avinguda Universitària, 4-6 Manresa), amb un preu reduït per a estudiants del Taller de Músics, ESMUC, FUB, així com per a empreses associades a Mútua Intercomarcal o Prevint.
IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques
25 de novembre de 2016 a les 9:00 h.
Centre Cultural Can Fabra. Segre 24-32. 08030 Barcelona
Més informació al telèfon 938757348 o al email infofc@umanresa.cat

Consulta el programa complet aquí.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a