Notícies

Itziar Pascual, Premi Nacional d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut

Itziar Pascual ha estat la guardonada aquest 2019 amb el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut que atorga el Ministerio de Cultura y Deportes, a través de l’INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música). Aquest és el primer cop que aquest premi recau en una autora teatral, premi dotat amb 30.000 €.
El jurat ha proposat la concessió d’aquest guardó a Itziar Pascual ‘pel seu indiscutible valor com a dramaturga contemporània, que amb els temes i històries aconsegueix connectar amb realitats properes a través d’un llenguatge elegant, bell, culte i poètic’. Així mateix, el jurat ha volgut destacar ‘la seva forma d’apropar-se a les vivències de la infància i la joventut des d’una perspectiva complexa, que aprofundeix en els seus anhels, lluites i tristeses’ i ha subratllat ‘la seva labor pedagògica i investigadora específicament en la infància i la joventut’.
Vam tenir el plaer de tenir-la participant en les I Jornades de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut que vam organitzar ASSITEJ Espanya i TTP i també a les 9es. Jornades CREA organitzades per la TTP.
Més informació relativa a aquesta notícia AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a