Notícies

Institut del Teatre: Nou Postgrau sobre el Mitjà Audiovisual per a actors i guionistes

L’Institut del Teatre juntament amb AISGESGAEDiagonal TV i Antaviana Fims posen en marxa el “Postgrau Actors i guionistes: trànsit pràctic pel procés d’un rodatge de cinema i TV”.
Aquest postgrau, que es durà a terme entre el maig i el juny del 2017, està coordinat per Lluis Maria Güell i reproduirà les condicions d’un rodatge de ficció.
La formació s’adreça a actors i guionistes per tal de conèixer tots els processos tècnics i artístics d’enregistrament en totes les modalitats de cinema i televisió. El postgrau abordarà aspectes com el guió, la descomposició de plans, la càmera (1,2 i 3 eixos) els suports de càmera, la captació del so, la fotografia, el càsting, el maquillatge i perruqueria, la posada en escena, la postproducció i la interpretació virtual. Tot acompanyat, en cada cas, de la seva corresponent interpretació actoral específica i pròpia de l’audiovisual.
Actrius/actors i guionistes, en un enriquidor intercanvi de rols, viuran doncs, un complet procés d’aprenentatge, orientats i acompanyats per professionals en actiu i amb molta experiència.
Els alumnes guionistes podran aplicar l’experiència viscuda en la seva futura creació i composició de personatges mentre que els alumnes intèrprets, les pràctiques de càsting també els prepararan per tal d’enfrontar-se a futures audicions.
En aquest sentit, es dotarà a tots els alumnes d’un complet “video-book”, amb tots els treballs realitzats. Cal aclarir que serà una selecció a partir d’un mínim de 10 hores d’exposició pràctica
El postgrau es desenvoluparà durant els mesos de maig i juny de 2017. La durada del curs es de 8 setmanes, amb 2/4 jornades per setmana amb un total de 17 sessions de treball.
Els docents que impartiran el postgrau són professionals destacats de l’àmbit del cinema i la televisió, com ara Sílvia Munt, Raimon Lorda, Sònia Sánchez, Pep Armengol, Consol Tura o Pere Riera.
El total de places disponibles és de 15 actrius/actors i 5 guionistes. El postgrau, que s’impartirà en català i castellà, preveu una inscripció. L’aspirant haurà d’abonar el 10% de la matrícula  i en cas que no sigui seleccionat se li retornarà l’import. La selecció es farà per currículum i valoració de mèrits.
+ Info: Per informació de les dates d’inscripció, matriculació, preu del postgrau, docents i programa, consulteu el següent enllaç
 *Curs pendent d’aprovació per l’Òrgan competent de la Diputació de Barcelona

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a