Notícies

Inspira Teatre: nou any, nou soci

Inspira Teatre, nou soci de la TTP
L’entrada d’un nou any, d’una nova dècada i també d’una nova sòcia a la TTP: Benvinguda Inspira Teatre.
 
A la TTP rebem el 2020 com un any molt especial ja que celebrem 20 anys guanyant lloc pels espectacles familiars. Serà un any ple de sorpreses i il·lusió que comença ja amb la entrada d’un nou soci.
 

Inspira Teatre, somnis i reflexions


Esther Westermeyer fa gairebé 10 anys que va fer néixer Inspira Teatre, unacompanyia al servei del “fer-se gran” dels més petits. Tots tenim un ciutadà somiador dins nostre, de vegades els grans ens oblidem d’ell, i els petits potser encara no l’han descobert.
La missió que persegueix Inspira Teatre és despertar i estimular aquests somnis dels infants (tot i que estem segurs que algún somiador adult també ha fet reviure). Mitjançant les arts del ritme, busca que tot allò que apareix en escena, s’escolta i es veu durant l’estona que públic i actors comparteixen, tingui un efecte més enllà d’aquest moment. Pot ser una pregunta, una resposta o una reflexió… o una música, una cançó o un moviment que faci vibrar.

KL’AA, la teva cançó

La música, la identitat i la curiositat són els principals ingredients d’aquest nou espectacle per a nadons presentat el passat setembre i que ara arribarà a l’estat espanyol a FETEN 2020:

Poc a poc surto del niu, on soc? Qui soc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui soc.

 

… descobreix molt més

Els socis de la TTP programats a FETEN

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a