Notícies

Inspira Teatre i Cia. Ortiga entre la programació del TNC Petit

Aquesta setmana s’ha anunciat la programació del Teatre Nacional de Catalunya. Entre els espectacles per a tots els públics s’hi poden trobar tres propostes, dues de les quals són de companyies sòcies de la TTP: L’experiència immersiva An-Ki de la Companyia Ortiga i Sotabosc, un espectacle musical i visual per connectar cultura i natura, d’Inspira Teatre. Així mateix, la coreògrafa Sol Picó també arribarà al TNC amb Macarron Power, una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d’una nena.

En total, el TNC compta amb una programació per al curs 2024-2025 de fins a 31 espectacles, 3 dels quals són per a tots els públics, la qual cosa suposa un percentatge inferior al 10%.

D’altra banda, entre la programació per a adults, la també sòcia Cia. Roberto G. Alonso portarà al TNC el seu crit contra la violència física i psicològica en l’espectacle juvenil Loneliness, que també oferirà funcions per a instituts. I Mambo Project, integrada per un membre de la companyia sòcia Cal Teatre, traslladarà al TNC IAIA, el seu espectacle multidisciplinari on el públic entra al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure els seus records.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a