Notícies

Inscriu-te com a professional a Mostra Igualada 2022

Mostra Igualada, una de les fires més importants del sector de les arts escèniques i de carrer de Catalunya, ha obert el període d’inscripcions per acreditar-se com a professional.

Per tal que els programadors puguin assistir al màxim d’espectacles, s’han habilitat dos tipus d’inscripcions:

Opció A – Compradors: Entitats programadores, distribuïdores amb més de tres companyies, convidats especials.
Opció B – Venedors: Companyies, productores, distribuïdores amb menys de tres companyies, associacions, empreses de serveis relacionades amb arts escèniques, professionals de la cultura a títol individual, membres d’associacions en conveni.

Nou Directori de Professionals

El nou Directori de Professionals online -al qual tindran accés tots els inscrits- és l’espai des d’on es podran consultar totes les entitats acreditades aplicant filtres segons tipologia, interessos o procedència, i es podran exportar els resultats en format excel. Aquest directori restarà obert fins l’inici de la propera edició.

La Llotja / Espai de negoci

Enguany es recupera l’activitat professional presencial amb La Llotja ubicada a les Encavallades del Museu de la Pell. Com a novetat, s’han eliminat els estands per oferir un espai diàfan que serveixi com a punt de trobada entre els professionals del sector, amb un espai per a presentacions, activitats, reunions ràpides, taules per reunions informals, i un bar.

Les activitats professionals de dijous i divendres, a més, es desenvoluparan en una franja horària durant la qual no hi haurà programació artística per tal de fomentar el punt de trobada entre programadors i companyies.

Comparteix-ho:

1 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a