Notícies

Inscriu-te amb descompte a la trobada de l’IETM, la xarxa internacional d’arts escèniques contemporànies, a Porto

IETML’IETM, xarxa internacional d’arts escèniques contemporànies, organitza la seva pròxima trobada a Porto (Portugal) del 26 al 29 d’Abril. El tema a desenvolupar i debatre serà la relació de l’art amb els processos de transformació dels centres de creació, divulgació i presa de decisions.
Si hi vols participar, l’ICEC t’ofereix una reducció en el preu de la inscripció. Aquesta et costarà només 50 €. Posa’t en contacte amb nosaltres abans del dia 20/03/2018 a les 14h enviant un e-mail a ecampabadal@gencat.cat
Si decideixes venir amb nosaltres a Porto, tindràs l’oportunitat de presentar el teu projecte, associació, xarxa o producció en l’apartat Newsround de la trobada. El 23 de març és l’últim dia per inscriure’t en aquesta sessió.
Aquesta trobada és ideal per a aquelles empreses de management d’arts escèniques que busquin socis pels seus projectes o senzillament es vulguin presentar als mercats internacionals.
IETM és una xarxa de més de 500 membres i organitzacions que treballen arreu del món en arts escèniques contemporànies: teatre, dansa, circ, formats interdisciplinaris, nous mitjans. Formen part de la xarxa festivals, companyies, productores, teatres, centres de recerca i de recursos, universitats i institucions.
IETM organitza dues sessions plenàries a l’any a diferents ciutats europees i trobades més reduïdes arreu del món. Té com a objectiu estimular la qualitat, el desenvolupament i el context de les arts escèniques contemporànies en un pla global facilitant la comunicació i el networking professional, l’intercanvi dinàmic d’informació i la presentació d’exemples de bones pràctiques.
Més informació
Data límit: 20 de març de 2018, a les 14h
Posa’t en contacte amb ecampabadal@gencat.cat

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a