Notícies

Inscripcions obertes per viatjar a Toulouse de la mà de la TTP

Els dies 23 i 24 de novembre la TTP organitza una sortida formativa a la ciutat francesa de Toulouse. L’objectiu de la jornada és dur a terme una visita cultural per descobrir un seguit d’equipaments i instal·lacions vinculades al món de les arts escèniques i, al mateix temps, compartir un espai de trobada entre els socis i sòcies de l’Associació per tal de viure plegats una nova experiència enriquidora.

A continuació es detalla el programa d’activitats que es duran a terme duran aquests dies.

Avançament del programa

Dimecres 23 de novembre

  • Sortida des de Barcelona i Lleida amb furgoneta el dia 23, amb arribada prevista a Toulouse a les 12.30 hores. (Es calculen aproximadament unes quatre hores i mitja de camí en furgoneta tant des de Barcelona com des de Lleida).

  • -Després de dinar, es procedirà a fer una visita conjunta a Halle de la Machine per tal de poder observar en detall totes les màquines d’espectacles de carrer que s’exposen al recinte, cadascuna amb la seva història i la seva identitat extraordinària.

  • -Un cop finalitzada la visita, continuarem amb un berenar-sopar i, seguidament, a les 21.00 hores assistirem a l’espectacle “Du sable dans la supiere” que tindrà lloc al teatre du Grand Rond.

  • -Un cop finalitzat l’espectacle ens traslladarem a l’allotjament: hotel Ibis Styles Toulouse Canal du midi. Molt pròxim al recinte. (Les habitacions seran dobles amb llits individuals i si algú desitja allotjar-se en habitació individual ho pot fer abonant el preu del suplement).

Dijous 24 de novembre

  • -Visita a la fàbrica de circ i arts itinerants “La Grainerie“. -Aquesta activitat està pendent d’aprovació-.

  • -Dinar al restaurant “Les Têtes de l’Art” ubicat al mateix recinte.

  • -Fi i tornada cap a casa.

Un cop finalitzades les inscripcions, s’organitzarà el transport que està previst que es realitzi amb furgonetes dels mateixos assistents.

*El programa no és definitiu i es pot veure modificat.

Preu

El preu total de la sortida -que inclou tot el que s’ha esmentat en el programa: activitats, allotjament, menjar i transport- és d’un total de 160 euros per persona.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a