Notícies

Inscripcions a l'estand català de la Kulturbörse Freiburg 2017

Voleu participar a una de les cites de referència del mercat alemany per al teatre, arts de carrer, circ i música?
La fira internacional d’arts escèniques Kulturbörse Freiburg (Alemanya) tornarà a comptar amb un estand paraigua, organitzat per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), a disposició de les companyies catalanes interessades en assistir a la fira.
Com registrar-se?
Us podeu registrar com a coexpositors de l’estand català mitjançant el web de la fira:
» Formulari d’inscripció «
Al camp del formulari “Co-exhibitor on stand-ID number” feu constar Stand-ID 29175
Empleneu la resta del formulari amb les dades de la vostra companyia: raó social, NIF, dades que han de sortir en el catàleg de la fira, etc.
També us demanarà que trieu un password, amb el qual podreu entrar a la part d’expositors i modificar si cal les vostres dades o contractar serveis extra.
Preu:  51 EUR + IVA* / empresa
* Preu orientatiu en funció de l’edició de l’any passat. Pendent de confirmació per part de l’organització de la fira.
Inclou:
– inscripció com a coexpositor
– 2 entrades a la fira
– 1 entrada bàsica obligatòria al catàleg de la fira (els extres: logos, links, text extra etc. es paguen a part i són a criteri de cada companyia).
En el cas de necessitar alguna entrada extra, es poden demanar directament a la la fira via email: nora.domonell@fwtm.de
L’import de cadascuna extra és de 20€ i les indicacions de com fer el pagament us les indicarà la mateixa fira.
Termini
Us podeu inscriure com a coexpositor de l’estand català fins el 28 d’octubre de 2016.
Recordeu d’enviar-nos còpia de la inscripció a berlin.icec@t-online.de i internacional.icec@gencat.cat
Com fer el pagament?
Un cop registrats, rebreu per email una confirmació de la vostra acreditació.
Durant aproximadament l’última quinzena del mes de novembre rebreu de Kulturbörse Freiburg una factura (per correu postal i email) indicant l’import i el número de compte al qual fer la transferència. Les empreses que a principis de desembre no hagin realitzat el pagament no s’inclouran en el catàleg imprès de la fira.
 
NOVETATS
Havent detectat certes disfuncions en el normal funcionament de l’estand degut al destacat nombre de companyies catalanes que s’acullen a l’estand-paraigua institucional (25 companyies en l’edició del 2016 per un estand de 50m2), considerem imprescindible establir unes normes bàsiques de funcionament que ens permetin a tots plegats estar més còmodes i desenvolupar la nostra feina en les millors condicions.
1. Es repartiran els taulells entre les companyies. És a dir, cada taulell serà atès i administrat només per un nombre concret de companyies, el qual dependrà del número total de companyies inscrites. Per exemple, si ens basem en els números de l’any 2016, a cada taulell (8 taulells en total) seria assignat a 3 companyies.
Únicament es podrà deixar material de la companyia al mostrador assignat.
2. S’atorgaran els taulells amb més bona visibilitat i accés als visitants per rigorós ordre d’inscripció a la fira i posterior confirmació a l’ICEC.
3. Es tracta d’un estand-paraigua institucional amb una imatge unificada. Per tant, no podrem incloure cap element de decoració i/o comunicació (roll ups, cartells…) ni parts d’escenografies ni objectes físics relacionats amb espectacles en concret que distorsionin i/o puguin entorpir la feina d’altres.
En cas que alguna companyia vulgui insistir en tenir a l’estand algun element escenogràfic o decoratiu consultarà prèviament amb la Neus Mèlich d’ICEC Berlin (berlin.icec@t-online.de) i/o Esther Campabadal d’ICEC Barcelona (ecampabadal@gencat.cat) detallant de què es tracta exactament. Queda en mans de l’ICEC autoritzar, o no, la petició.
Confiem que aquestes mesures en facin a tots la feina més fàcil i agradable a la Kulturbörse de Freiburg.
 
Data límit: 28 d’octubre de 2016

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a