Notícies

Inscripcions obertes per participar en les III Jornades de dramatúrgia per a la infància i la joventut

  • – Les III Jornades de dramatúrgia per a la infància i la joventut se celebraran a l’icònic Centro Dramático Nacional de Madrid i comptaran amb la presència de la destacada dramaturga cubana Blanca Felipe Rivero qui impartirà el taller: El “Soy” del personaje y la imagen madre en exploraciones escriturales para las infancias.

L’any 2019, de la unió de les inquietuds compartides entre ASSITEJ Espanya i TTP – Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya, sorgeixen les primeres Jornades de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut, celebrada a la Sala Beckett de Barcelona. Davant l’èxit de la seva primera edició i les conclusions plantejades llavors per les i els professionals, es fa palès la necessitat de donar-los continuïtat amb un caràcter anual, així com de fer una crida a altres entitats i institucions que mantenen unes línies de treball vinculades a les arts escèniques adreçades a nens, nenes i joves.

La celebració de les segones Jornades a l’Escola Navarra de Teatre a Pamplona va suposar la confirmació de la necessitat d’aquest fòrum de trobada i ha obert la possibilitat al creixement vinculant-lo amb altres associacions i institucions de tot el territori nacional.

La celebració de les III Jornades acollides pel Centre Dramàtic Nacional a Madrid suposa la consolidació d’una cita de referència entorn de l’escriptura teatral i la possibilitat d’amplificar el seu impacte cap a l’àmbit internacional.

Proposem un ambiciós programa amb què aprofundir en els fonaments de la dramatúrgia per a joves, nenes i nens, que se celebrarà coincidint amb la presentació de la segona edició de Nuevos Dramáticos. El programa de creació amb i per a la infància del Centre Dramàtic Nacional.

Una gran oportunitat per reflexionar sobre l´escriptura teatral per a públic infantil i juvenil i les seves oportunitats de participació; la relació entre les i els professionals i el públic a què es dirigeixen; la difusió de la creació adreçada a nens i nenes; la connexió de les arts escèniques amb altres àmbits, etc.

Les III Jornades són organitzades per tres entitats (ASSITEJ Espanya, Unima Espanya i la TTP) d’àmbits diferents la missió dels quals situa la figura de nens, nenes i joves al centre. Un treball conjunt per defensar el dret d’accés a l’art de la infància i la joventut i la seva importància com a públic necessitat de propostes d’alta qualitat artística.

Les inscripcions per participar en les III Jornades de dramatúrgia per a la infància i la joventut ja estan obertes.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a