Notícies

Inscripció professionals a La Mostra d'Igualada

LA MOSTRA D’IGUALADA – 26a Fira de teatre infantil i juvenil
Igualada, del 16 al 19 d’abril de 2015
SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ DE PROFESSIONALS
Benvinguts/des a la 26a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. L’edició d’aquest any es durà a terme del 16 al 19 d’abril i comptarà amb una programació oficial amb 64 companyies, que presentaran 45 espectacles de sala, 18 de carrer i 2 tallers.
La programació de la 26a edició, confeccionada a partir de les més de 320 propostes rebudes, inclou tots els gèneres de les arts escèniques per a tots els públics i diversos formats, apostant per la qualitat, contemporaneïtat, originalitat i la capacitat d’incorporar nous llenguatges i posades en escena en espais no convencionals. Enguany s’han programat 16 estrenes.
Com a novetat, la programació es presentarà estructurada en 4 franges d’edat: espectacles Per als petits (3-6 anys), Per als no tan petits (6-12 anys), Per als joves (12-16 anys) i Per a tothom (aptes a partir dels 3 anys). La franja juvenil es vol potenciar especialment, oferint un total de 10 propostes dirigides específicament a aquest públic, de les qual destaquen Brodas Bros (BR2), la companyia de dansa La Jove de la Galeria (JO:6), i el monòleg de À trois teatre (Ricard de 3r).
Passejant pels diferents gèneres, trobarem companyies de titelles com la Cia. Petit Bon Hom (7 ratolins) i L’Estaquirot Teatre (En Jan Totlifan), de clown com Marcel Gros (Contes Amagats) i Teatre Mòbil (De pega), de dansa com la Factoria Mascaró (L’estrella que volia tenir cua), de màgia com la Cia. Mag Edgard (El somiatruites) o de teatre musical com El Replà Produccions (Les princeses també es tiren pets). El carrer també serà protagonista amb propostes com les de Campi Qui Pugui Produccions i Cia. La Tal (Rats i The Incredible Box, respectivament). Els espectacles multidisciplinars tindran presència a La Mostra amb muntatges com els que presenten Xip Xap (Uh! Quin Cangueli), i Els Radiobots i La butxaca del pantaló és un telèfon, amb propostes amb el mateix nom. A més a més, comptarem amb l’actuació de companyies consolidades com la recent guardonada amb el premi al millor espectacle FETEN 2015 Companyia de Comediants La Baldufa (Pinocchio), o Txo Titelles (En Groc nou), i de companyies emergents com Aflel (Allà on viuen els monstres) i la Cia. Estampades (Enfila S.A.).
Pel que fa a les estrenes, una setzena de companyies han triat La Mostra d’Igualada per donar a conèixer les noves produccions. Entre d’altres, la Companyia de teatre Anna Roca (On tens el Temps?), El Bot Teatre (La Reina de les neus), La Perla 29 (La Julieta), PocaCosa Teatre (El carreró de les Bruixes), Sandra Rossi (El país de Boiraembor), i Markeliñe, que oferirà El Quixot en català.
D’altra banda, la fira potenciarà la presència de les companyies internacionals. A més d’altres propostes d’arreu de l’Estat com els esmentats Markeliñe, comptarem amb els espectacles de Teatr Arad Goch de Gal·les (Where the leaves blow), Cie Jordi L. Vidal de Bèlgica (OOups!) i Compagnie du Sarment de França (La nuit dans la fôret).
Podeu consultar un avanç de la programació oficial al següent enllaç:
http://lamostraigualada.cat/?p=11059
OBERTA LA INSCRIPCIÓ DE PROFESSIONALS FINS EL 27 DE MARÇ
La inscripció per entitat té un preu de 30 € que dóna dret a:
Acreditar fins a un màxim de 4 persones per entitat. La inscripció de les dues primeres s’inclou en el preu d’inscripció de l’entitat, mentre que per a la tercera i quarta persones s’haurà d’abonar 10€ per cadascuna.
– Sol·licitar 2 invitacions per espectacle fins a un màxim de 20 espectacles per a entitats programadores.
– Possibilitat de reservar 2 entrades per espectacle fins a un màxim de 20 espectacles a preu reduït per a entitats programadores; aquestes entrades s’abonaran a Igualada en el moment de recollir l’acreditació.
– Dret a reservar allotjament en els hotels de la fira (l’Organització no es fa càrrec de les despeses d’allotjament ni manutenció dels inscrits).
– Inclusió de les dades de l’entitat al Manual de Professionals.
– Credencial i documentació completa en arribar a La Mostra per a cadascuna de les persones inscrites.
– Accés als espais exclusius per a professionals (La Llotja, etc.).
A la recepció del formulari d’inscripció i del comprovant de pagament, rebreu per correu electrònic la confirmació de la inscripció, el document de reserva d’allotjament (en cas de necessitar-ne) i el document de sol·licitud d’entrades.
Trobareu tota la informació i el formulari de sol·licitud d’inscripció a la pàgina web de La Mostra d’Igualada, en l’apartat de Professionals:
http://lamostraigualada.cat/professionals/com-participar/
El termini d’inscripció finalitza el 29 de març de 2015
Si necessiteu més informació o teniu qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 806 69 45 o bé del correu electrònic professionals@lamostraigualada.cat.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a