Notícies

Inscripció de Companyies a FETEN (2023)

FETEN 2023 se celebrarà del 26 de febrer al 3 de març de 2023. La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles dels diferents àmbits de les arts escèniques (teatre, dansa, titelles, objectes, circ, clown, documental, musical, etc.) adreçats a nens i nenes i públic familiar, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior. Les propostes també poden ser de petit, mitjà o gran format i poden combinar diversos gèneres i tècniques.

La direcció artística de la fira s’encarregarà de la selecció de les propostes, donant preferència als espectacles estrenats a partir de l’octubre del 2021, data de finalització de l’anterior convocatòria.


La sol·licitud de participació de companyies a FETEN23 implica l’acceptació de les condicions següents:


Condicions econòmiques:

S’estableix que les companyies que participin a FETEN percebran l’import que correspon a un caixet de fira pactat per ambdues parts.


Condicions tècniques:

FETEN proporcionarà la infraestructura tècnica bàsica que es consideri necessària per a la realització de cada espectacle, sempre que la fitxa tècnica hagi estat enviada en el termini previst i consensuada i confirmada pel responsable tècnic de la fira.

Allotjament i dietes de les companyies:

FETEN, aportarà una quantitat econòmica a cada companyia, que se sumarà al caixet pactat, per cobrir les despeses d’estada segons els horaris i els dies de les seves funcions.

Terminis de presentació

13/07/2022 00:01:00 – 13/09/2022 23:59:00

Nivell d’identificació del sol·licitant

Mitjà:Identificació del sol·licitant mitjançant certificat digital o Carpeta/Targeta CiutadanaBaix:No cal demostrar la vostra identitat

Documents a presentar

Informació Adjunta– Fitxers Associats- Manuals Associats

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a