Notícies

5% de descompte en la II Edició Formació en producció d’Arts escèniques de la Xarxa de Productores

Des de la La Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques en col·laboració amb la Nau Ivanow impulsen la segona edició de la Formació en producció d’arts escèniques.

Una formació dirigida a persones que volen dedicar-se professionalment a la producció específica per les arts escèniques. És una formació no reglada que aspira a fer ofici i que posa en valor la mentoria i el seguiment personalitzat.  Organitzada en tres àrees:

-Formació teòrico-pràctica al Centre Cívic La Sagrera

-Visites a centres de creació i exhibició d’arts escèniques

-Pràctiques professionals a entitats col·laboradores


Període d’inscipció obert fins al 17/12 

ATENCIÓ | 5% de descompte als associats a la TTP 

Organitzar, administrar, gestionar, coordinar, contractar, guiar, sostenir,  connectar, acompanyar… Una llarga llista de verbs i accions formen part del dia a dia de les persones que ens dediquem a la producció de les arts escèniques.

És una persona creativa i alhora racional amb capacitat d’organització; és hàbil i àgil per trobar solucions i recursos, resoldre conflictes; elaborar i executar pressupostos i gestionar equips.

Treballem en equip per tal que una companyia d’arts escèniques es mantingui viva i activa i tots els seus engranatges funcionin bé i per a que projectes escènics i artístics de diferents formats i durades es puguin portar a terme. 

En l’acabar s’obté un ampli coneixement, general i específic de el procés de producció d’un projecte. Amb projecte ens referim a un espectacle de dansa, teatre o circ o un festival, un equipament, etc.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a