Notícies

IETM Multi-ubicació els dies 1 i 2 d’octubre 2020

Si mirem al costat bo, 2020 ens ha permès reinventar activitats i explorar noves maneres de connectar, comunicar-nos i connectar entre nosaltres i més enllà. La major part de les reunions les hem fet en línia, els nostres membres van organitzar importants converses digitals nacionals i regionals i tota la nostra comunitat internacional es va mantenir unida gràcies a la tecnologia. Però trobem a faltar en la trobada cara a cara i, per tant, és hora que reinventem la trobada internacional.

Els dies 1 i 2 d’octubre de 2020, convidem al sector mundial de les arts de l’espectacle a la nostra primera Reunió Plenària multiubicació, que combinarà la participació en activitats tant en línia com físiques en més de vint llocs diferents del món.

En altres paraules, podreu viatjar a una reunió física organitzada per un membre de l’IEMT d’una banda, i beneficiar-vos tant del nostre contingut digital com d’un programa in situ apassionant envoltat pels vostres companys! A més, la majoria de les reunions locals es transmetran en directe de manera que els participants que només assisteixen en línia puguin viatjar digitalment d’un lloc a un altre en temps real.

D’acord amb la nostra actual revisió de la trajectòria de la xarxa, formularem al sector i a la resta del món una pregunta senzilla: Què importa ara? Aquest tema humil però rellevant ens permetrà parlar i escoltar; mirar-nos a nosaltres mateixos i obrir-nos al món; continuar avançant i estar subjectes a canvis. Creiem que és hora de tornar a connectar en persona, de tornar a les arrels de la nostra xarxa, i de recuperar col·lectivament el nostre lloc central en el disseny d’un futur millor en un món ja curat.

Tota la informació AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a