Notícies

Iberescena obre la seva convocatòria d’ajudes 2021/2022

El programa Iberescena obre la seva convocatòria d’ajudes 2021/2022, el termini de les quals romandrà obert fins al 14 d’octubre de 2021.

Amb l’obertura de la convocatòria 2021/2022, Iberescena brinda la possibilitat que es presentin projectes dels 16 països membres, que girin entorn de les tres línies d’ajuda aprovades en la XXX Reunió Ordinària del Consell Intergovernamental de IBERESCENA (CII): Ajudes a la creació en residència, a la coproducció d’espectacles d’arts escèniques i a la programació de festivals i espais escènics.

Aquesta nova crida segueix travessat per la pandèmia i, amb ple coneixement de la realitat, el CII decideix que continuïn aquells paràmetres que possibilitaven una major flexibilització en la realització dels projectes. Per això, romanen vigents criteris establerts en la convocatòria passada com la coexistència de les tres modalitats de participació (presencial, virtual o mixta), el mínim dels països participants en els projectes, la diversitat de formats o la possibilitat de poder presentar/participar en altres projectes d’altres línies d’ajuda dins de la mateixa convocatòria.

Com a novetats d’aquesta convocatòria 2021/2022 i, amb l’objectiu de efectivizar els processos de gestió del programa, s’ha aprofundit en la clarificació dels criteris d’avaluació i s’ha creat una plataforma de rendició de projectes perquè, a partir d’aquesta convocatòria, tots els projectes amb ajudes de Iberescena siguin gestionats de manera digital (incloent les seves rendicions econòmiques, un format tipus d’informe final i una enquesta de tancament per a mesurar l’impacte del projecte).

Així, fins a les 12 del migdia de cadascun dels 16 països membres (segons el seu fus horari) del 14 d’octubre de 2021, es podran presentar projectes a través de la pàgina web del programa.

Informació extreta d’Artezblai


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a