Notícies

Gràcies, gràcies i gràcies!!

El passat diumenge dia 15 la TTP va viure una jornada molt especial: el començament de la temporada de teatre familiar a Catalunya sota el títol SOM ESPECTACLES FAMILIARS, SOM LA TTP.
Barcelona, Sant Cugat, El Vendrell, Igualada i Lleida van ser les poblacions que van acollir aquesta jornada en que van participar activament aportant la seva feina i els seus espectacles un total de 22 companyies per tal d’aconseguir fer d’aquest dia un dia ple d’accions lúdiques i reivindicatives. A més a més, va servir per recollir fons per a la TTP i ajudar així a poder continuar treballant sota l’ideari de que els nostres nens i nenes es mereixen els millors espectacles en les millors condicions. En total van ser 3.500 € els recaptats i unes 1100 persones les que van poder gaudir aquest dia.
Aquests actes ens han servit per a varis fins:

  • Reivindicar el dret a la cultura i que els nostres infants es mereixen el millor
  • Recaptar fons per a l’associació
  • Donar visibilitat al sector, a l’associació i a les companyies. Hem aconseguit una gran repercussió mediàtica no sols a nivell local sinó a nivell de tota Catalunya.
  • Potenciar el sentiment de companyerisme entre els nostres socis i el de pertinença a la TTP.

Amb tots aquests objectius assolits, sols en queda fer dues coses. Primera, donar les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat a que hagi estat possible fer aquesta moguda: Teatre de l’Escorxador de Lleida, Teatre Àngel Guimerà de El Vendrell, Teatre Ateneu de Igualada, Teatre Auditori de Sant Cugat i SaT, Sant Andre Teatre de Barcelona i tot l’equip de treball dels mateixos. També als Igers de Lleida, a les companyies sòcies i no sòcies que han treballat i difós l’activitat, a tota aquella gent i mitjans de comunicació que han fet ressò del que anava a passar el dia 15 i sobre tot, a tota la gent, famílies, amics i que aquest passat diumenge van fer possible que aquesta jornada fos un èxit i que ens animen a que l’any que ve vulguem repetir l’experiència.
Gràcies a tots i totes!
Aquí teniu unes quantes fotos per al record. Podeu veure tot l’àlbum complert aquí.
 

Colossal de Teatre Mòbil a El Vendrell

Actiooon!!! d’Argot Teatre a Sant Cugat del Vallès

El Zeppelin de La Baldufa a Lleida
El Zeppelin de La Baldufa a Lleida

Somnis d’Alicia de Teatre Nu a Igualada

Les Girafes de Xirriquiteula Teatre arriben al SaT

Mural al Pati Esteve Cuito de Lleida

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a