Impermeable

IMPERMEABLE es un espectáculo cien por cien refrescante, concebido para toda la familia cuando, en los meses de verano, en fiestas o fuera de ellas, sea la hora que sea, un acto musical divertido y original cae como una bendición para pasar un buen rato remojándose.

Los instrumentos usados, en su mayoría de percusión, están construidos y montados con materiales IMPERMEABLES con lo que se logra que la participación de los actores y músicos esté totalmente integrada con la del público, que hallará su mayor regocijo precisamente bajo la cortina de agua que se le propone como marco para una inolvidable danza de ritmo contagioso.

Veure més a Escena Familiar
Edats recomanades: .
Disciplina escènica: , , , .
Espai per a la representació: , , , .
Idioma: .
Contractació:

Toc de Retruc

toc@tocderetruc.com

tel.936749150

Web de l’espectacle

La Companyia

Toc de Retruc

Toc de Retruc neix l'estiu de 1980 arran de la presentació de l'espectacle El Geni Jeroni, que unia música i teatre. Des d'aleshores els seus membres, professionals procedents de diferents camps artístics i pedagògics, han tingut cura, a travers dels seus diversos muntatges, d'unir en una mateixa proposta la qualitat musical amb l'humor, oferint d'aquesta manera espectacles de formats molt diferents plens de fantasia, frescor i poesia, capaços de satisfer públics d'edats molt diverses.

Altres espectacles de la companyia

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
TTP directeur : Abigail Ballester Ariño
Horaires: du lundi au vendredi  9 h. à 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a