Notícies

Formularis publicats convocatòria de subvencions per a la creació de públics 2016

Disposeu dels formularis normalitzats per als vostres projectes o activitats per a la creació de públics per a la cultura 2016:
Memòria per a la modalitat a) Projectes i activitats professionals de formació dels àmbits de les arts escèniques (dansa, circ o teatre), les arts visuals, l’audiovisual o la música adreçats a persones que no siguin professionals.
Memòria per a la modalitat b) Suport a l’organització de premis, concursos o gales d’inauguració  de temporada, que fomentin tot un sector dels àmbits de les arts escèniques (dansa, circ o teatre), les arts visuals, l’audiovisual o la música.
Fitxa economicofinancera.
Recordeu on trobeu la convocatòria anticipada per a la concessió d’aquestes subvencions i les bases específiques i bases generals reguladores de procediments per a la concessió d’ajuts en règim de concurrència competitiva de l’Insitut Català de les Empreses Culturals.
També trobeu les bases i els tràmits pertinents a la web del Departament de Cultura.
El termini per sol·licitar la subvenció és del 19 de gener al 16 de febrer de 2016, ambdós inclosos. I el 19 de gener tindreu la sol·licitud publicada.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a