Notícies

Formació sobre eines gratuïtes online de gestió per a projectes culturals

Sessió gratuïta per a socis i sòcies el dimecres 27 de novembre
Com aprofitar les aplicacions online gratuïtes per a la gestió dels nostres projectes culturals i artístics? Aquesta és la pregunta que volem resoldre amb la nova píndola formativa que organitzem el pròxim dimecres 27 de novembre amb les associacions de professionals de les arts escèniques i de la gestió cultural.
Aprendrem a extraure el màxim profit d’eines com les de Google (Gmail, Drive, Maps, Youtube, Hangout, etc) i també com funciona Trello, una eina online també gratuïta que ens ajuda a gestionar projectes entre diferents persones.
Com redactar de manera col·lectiva o com compartir documents, com fer videoconferències i xats online, o com organitzar el calendari i les tasques d’un equip seran alguns dels aspectes que es tractaran durant la formació.
La formació anirà a càrrec d’Albert Simó, informàtic especialitzat en assessorament d’empreses. És formador en social media, posicionament a internet i també és especialita en WordPress. És fundador de l’empresa Apple4Pro, associada a l’Associació d’empreses de noves tecnologies de Girona (AENTEG).
Formador: Albert Simó Grau
Data: dimecres 27 de novembre
Horari: de 10 a 13 h
Lloc: sala Club de la seu de la SGAE. Passeig de Colom, 6. 08002 Barcelona
Preu: 5€.  Formació gratuïta per a socis i sòcies de les entitats organitzadores APdC, AADPC, TTP, APGCC i APCC. (Aforament limitat.)
Inscripcions a través d’aquest formulari fins el 25 de novembre o fins a esgotar places disponibles.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a