Notícies

Formació, reunió i Cultsurfing

Avui hem tingut un dia intens a la TTP.
A les 9.30 h ja erem amb l’Amàlia Atmetlló de la Companyia de Comediants La Baldufa, socis nostres, a la seu de SGAE Barcelona per a fer la sessió formativa Com aconseguir fons privats per a projectes d’arts escèniques. Aquesta sessió l’hem organitzat conjuntament l’APCC, l’AADPC, l’APdC i nosaltres, la TTP, amb col·laboració de SGAE que ens ha cedit l’espai per a poder-la fer. L’Amàlia ha estat una de les ponents i ens ha explicat com treballen ells les coproduccions com a mitjà de finançament.
La sessió ha estat molt interessant i ha tingut una gran afluència de públic, un centenar d’inscrits! En breu els hi farem arribar l’enquesta de valoració per saber què els hi ha semblat.
Un cop finalitzada la sessió, ens hem reunit les quatre associacions organitzadores per tal de començar a treballar en les sessions formatives de l’any 2016. Moltes propostes sobre la taula entre les que ara haurem de prioritzar quines fer i quines no o deixar per a més endavant.
Per acabar el viatge a Barcelona, a la tarda hem assistit a les jornades Cultsurfing ubicades a la Fabra i Coats. El nostre projecte www.EscenaFamiliar.cat va ser seleccionat per formar part del catàleg de propostes així que, tot i no poder-lo presentar dins de les jornades, estem contents de poder ser al catàleg de projectes culturals que l’Ajuntament de Barcelona té per poder presentar a possibles patrocinadors.
 
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a