Notícies

Formació perquè l’anglès no sigui un obstacle per als projectes artístics

Presentació de projectes professionals d’arts escèniques en anglès

 

L’Institut del Teatre té una nova oferta de formació continuada perquè les barreres idiomàtiques no obstaculitzin el talent: el curs Presentació de projectes professionals d’arts escèniques en anglès, que impartirà la professora Lina Lambert en tres sessions del 17 al 19 de maig de 2017 (de 16 a19h). Les inscripcions s’obren del 3 al 28 d’abril i la matrícula es farà del 8 al 12 de maig.
L’objectiu d’aquest curs, que forma part de l’oferta docent d’IT Estudis de Postgrau i que està adreçat a creadors i companyies amb projectes de projecció internacional, és realitzar una presentació d’un projecte professional d’arts escèniques en anglès, recreant una possible reunió entre creadors, productors i programadors en un marc internacional. En aquest context, els participants hauran d’aconseguir que els escoltin, connectar, convèncer, informar i formar, expressant seguretat i credibilitat davant qualsevol tipus de públic.
Lina Lambert, formada a la London Academy of Music and Dramatic Art i a la Universitat de Barcelona, és actriu de teatre, televisió i cinema, tasca que combina amb la docència a l’ESCAC, entre d’altres centres.
Trobareu més informació en aquest enllaç.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a