Notícies

Formació per a mestres: Com fer entrar el teatre a l'escola?

Des de la TTP fa temps que treballem per apropar teatre i escola, cultura i educació donat que pensem que són dos àmbits que han d’anar de la ma. Fruit d’aquest treball, estem tenint els primers resultats.
El Centre de Recursos Pedagògics del Segrià ofereix als educadors el cicle de conferències durant el segon i tercer trimestre del curs INNOVAR DES DEL CENTRE EDUCATIU, on una de les sessions portarà per títol “COM FER ENTRAR EL TEATRE A L’ESCOLA?” i que durà a terme el nostre soci l’Enric Blasi de La Baldufa.
Informació de la sessió:
A càrrec de: Enric Blasi (La Baldufa)
Data: 26 març
Hora:
18 hores
Lloc: Inici als Locals de La Baldufa (C/Music Vivaldi 12, baixos) -al barri de La Mariola. Segona part a la Sala 2 del Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida.
Pot ser el teatre una eina útil dins l’horari lectiu? Per què? És interessant que els nostres infants s’acostin als diferents fets artístics? Que pot aportar per al seu creixement?Parlarem de com treballar el teatre dins l’aula, com utilitzar-lo per a treballar els valors i la convivència, per millorar l’expressió lectora i oral, per parlar en públic i fer presentacions,… i tots els dubtes que ens pugui generar el fet artístic en si.
(Confirmeu l’assistència)

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a