Notícies

FORMACIÓ A LA NAU IVANOW

La formació és un complement essencial del procés creatiu i una via important per a l’enfortiment i professionalització dels projectes culturals. S’especialitza en arts escèniques i gestió cultural, tot i que sempre és oberta a continguts transversals i d’altres disciplines artístiques, posant a l’abast dels creadors una oferta que potenciï el seu desenvolupament artístic i habilitats de gestió.

Gestió de projectes escènics. 6a edició
29 i 31 de març; 5 i 7 d’abril de 2016. De 16 a 20h
[+]
El projecte s’adreça a joves artistes i companyies d’arts escèniques que poden beneficiar-se molt en compartir experiències i adquirir eines bàsiques de treball en els diferents àmbits de la gestió d’un projecte cultural.
Els cursos tenen una durada de 16 hores, dividides en 4 sessions.
Cada sessió tracta un tema, un àmbit de la gestió de projectes escènics. S’han buscat professionals amb experiència en cada tema i capacitat de dinamitzar el diàleg i l’intercanvi dels participants.
Curs d’introducció a l’espai i la llum per a teatre
11, 12, 18, 19 i 20 d’abril de 2016. De 16 a 20h [+]
Curs d’introducció de disseny i tècnica de l’espai escènic on es posa en consideració tant l’espai i els objectes com la llum o l’espai sonor. Es dirigeix a creadors teatrals, dissenyadors i qualsevol persona interessada en l’escenografia. És un curs teòric i pràctic en què a través de diferents propostes i exercicis ens enfrontarem a la concepció de l’espai efímer o de ficció.
A càrrec de Xesca Salvà (escenògrafa) i Carles Borràs (tècnic de llum).
Com puc donar a conèixer el meu espectacle. Bárbara Branco
11, 13, 18 i 20 d’abril de 2016. De 16 a 20h [+]
Conèixer el funcionament dels mitjans de comunicació –on line i off line– i les estratègies per dirigir-nos-hi per tal que les nostres convocatòries, accions, activitats i comunicats tinguin el ressò adequat.
20% descompte si vas fer el curs de projectes escènics.
Escriptura i creació per a actors
16 i 17 d’abril de 2016. De 10 a 15h
[+]
Creuarem el pont entre la interpretació i la dramatúrgia. L’intèrpret sosté emocions i sensacions per encarnar personatges, però aquestes eines també ens permeten generar un món, un joc o, fins i tot, una història. Gestarem històries i descobrirem una dramatúrgia viva que s’experimenta i es crea a l’escenari. D’aquesta manera ens convertirem en dramaturgs conscients, ja que la història passa a través de l’intèrpret i es crea des de l’instant present.
A càrrec dAlejandra Jiménez Gascon
Producció de projectes culturals. Eines i recursos. Maria G. Rovelló
26 i 28 d’abril; 3 i 5 de maig de 2016. De 16 a 20h [+]
Actualment, tots els components de les companyies s’han d’implicar en diferents tasques a part de les pròpies (actors, directors, músics…). Aquest curs té l’objectiu de donar eines i recursos de producció i de gestió per a la producció d’espectacles i l’organització de projectes culturals.
20% descompte si vas fer el curs de projectes escènics.
Aspectes jurídics i legals. Susanna Huertas
10, 12, 17 i 19 de maig de 2016. De 16 a 20h [+]
En aquesta sessió es reflexiona sobre els dubtes i les preguntes més freqüents a l’hora de desenvolupar un projecte cultural. Què em suposa tenir els meus actors contractats? Què és i com faig una factura? Un tiquet és una factura i em servirà per a la justificació? L’IVA representa un cost per a mi i el meu projecte? I la llegenda dels 3.000€!!
20% descompte si vas fer el curs de projectes escènics.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a