Notícies

FiraTàrrega 2017 obre el període per a la recepció de propostes artístiques

A partir del 15 d’octubre de 2016 les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes per a participar a la Programació Oficial de FiraTàrrega 2017 i també al Programa de Suport a la Creació 2017

FiraTàrrega celebrarà la seva 37a edició del 7 al 10 de setembre de 2017 i a partir del proper 15 d’octubre s’obre la convocatòria de propostes artístiques que ajudaran a conformar l’oferta escènica que podrà veure’s a Tàrrega el setembre que ve.
SECCIÓ OFICIAL · Del 15 d’octubre de 2016 al 15 de gener de 2017
Les companyies professionals interessades a presentar una proposta de participació a laSecció Oficial de FiraTàrrega 2017 poden consultar les indicacions específiques en aquest enllaç.
PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ (Laboratoris de Creació i Residències Creatives) · Del 15 d’octubre al 15 de desembre de 2016
D’una banda, els Laboratoris de Creació són la convocatòria anual que realitza FiraTàrrega amb l’objectiu de fomentar la producció d’espectacles de carrer. Està destinada a nous artistes, talents emergents o professionals amb experiència que encetin projectes empresarials interessats en la producció d’espectacles per escenaris urbans. S’adreça a companyies, artistes o creadors amb residència administrativa a Catalunya. Se seleccionaran un màxim de 3 laboratoris que tindran un ajut de 3.000€ cadascun i disposaran d’un estand 2x2m a La Llotja de FiraTàrrega, per a la promoció del seu espectacle. En la propera edició de la Fira es posarà atenció especial en les peces de carrer de format mitjà.
D’altra banda, a través de les Residències Creatives la Fira posa a disposició de les companyies les seves infraestructures per tal que puguin materialitzar les seves creacions en les millors condicions, gaudir d’assessorament i d’un suport logístic, tècnic i promocional.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a