Notícies

Curs SDE: Finances bàsiques per a no financers IV

El pròxim 12 de novembre es realitzarà una sessió per part del SDE amb l’objectiu de familiaritzar els assistents en la selecció d’inversions empresarials i en projectestant si es tracta d’una societat com d’un autònom.
La formació és eminentment pràctica, dinàmica, participativa i d’aplicació immediata al lloc de treball en què tractarem d’aprofundir en el concepte “inversió”.
El diàleg, la interacció, la participació activa, la recuperació de l’experiència com a font de coneixement, la reflexió dels participants i la recerca en l’aplicació dels coneixements adquirits són elements rellevants per a la formació.
S’incorporen, especialment a l’inici de les sessions, explicacions teòriques introductòries que es complementen posteriorment amb exemples i casos del mateix entorn dels assistents.
Per més informació i inscripcions pots consultar el web

HORARI

12-11-2019. 09:00 h-14:00 h

ESPAI

Sala d’actes del Museu Dr. Melcior Colet
Carrer Buenos Aires 56.
Barcelona 08036.

Formador

Salvi Hernández Barjola. Enginyer informàtic per la UPC, postgraduat en Direcció de les Tecnologies de la Informació per la UB, MBA Executive per EAE-UPC, Creació i Gestió d’Empreses per ESADE, programa de Direcció General per IESE Business School. Expert en assessoria i consultoria empresarials en l’àrea financera, en gestió de persones, en sistemes d’informació i en gestió de projectes i processos. Soci director de Sigma Consulting – Arekia. Docent i conferenciant en diverses universitats, escoles de negocis i empreses.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a